IKKE LA DEG SVINDLE PÅ NETTET!



I går ankom de siste kundene våre Mallorca for i år, så da er sesongen 2016 snart over.

For oss i Mallorcautleie så har det vært en fin sesong, men det har samtidig vært en svært hektisk sommer med mange henvendelser fra fortvilte mennesker som var blitt svindlet fra utallige falske nettsider, og ikke eksisterende "huseiere". I juli mnd hadde vi i snitt 1 henvendelse pr. dag, og det var store summer som var gått tapt. Det verste tilfellene var på kr 60000,- 70000 og 104000. Mange var kommet til Mallorca før de oppdaget at de var blitt svindlet, og med den store turiststrømmen som var til Mallorca denne sommeren, så skjønner alle at dette ikke var noen enkel situasjon. 

Det er dessverre blitt sånn at vi nordmenn nesten ikke gidder å gå i butikken lenger. Alt bestilles på nettet, til og med MAT...... Ferien er selvsagt at man bestiller på nettet, og dette har nok disse proffe svindlerne funnet ut er en god forretningside. De lager flotte nettsider, stjeler bilder, og så legger de ut akkurat de husene som "Ola Nordmann" er ute etter. Flotte hus som ligger nær strand og ellers i gangavstand til "alt". I tillegg er prisene "ok". Folk biter på, og betaler til utenlandske kontoer. Svindlerne håver inn store summer, og etter at pengene er mottatt, er det ikke mulig å få kontakt med de.


Dette problemet har vært i mange år, men denne sesongen har vært den absolutt verste. Helt ekstremt ille! Vi vet at det samme kommer til å skje til neste år, så VÆR FORSIKTIG! Vi har allerede vært i kontakt med en kunde som har tapt kr. 20000 for mai neste år, så svindlerannonsene / nettsidene ligger der ute, men du kan umulig vite hvem de er......

Les også:
VG "Flere lures av falske ferieboligannonsører"

Vi i Mallorcautleie er opptatt av god kundeservice, vi er alltid tilgjengelig, og ikke minst så driver vi 100% seriøst. Vi er et lite norsk registrert selskap, og alle våre priser er oppgitt i norske kroner. I tillegg betaler en til norsk bank, noe som er viktig.

Vi driver personlig kundeservice, og veileder kundene våre etter beste evne. Vi forsøker også å kvalitetssikre eiendommene som vi formidler utleie av, så vi tilbringer en stor del av sesongen på Mallorca. I tillegg har vi folk på stedet som tar seg av inn- og utsjekking, og ellers andre ting om det skulle oppstå problemer under oppholdet. Vi samarbeider kun med seriøse aktører i markedet. Mange firma og personer har ønsket å samarbeide med oss, men vi har valgt å satse kun på de som vi alltid har samarbeidet med. Da er både vi og kundene våre trygg, og det er det viktigste for oss!

Vi har mange faste kunder som kommer tilbake til oss år etter år, noe vi setter stor pris på. Gjør det samme du også, bestill neste års ferie fra Mallorcautleie. Da kan du stole på at du / dere er i trygge hender. I tillegg så slipper alle våre kunder å betale noe før i januar i ferieåret. D.v.s at for de som ønsket å sikre seg drømmehuset i januar 2016, så slipper de å betale forskudd før i januar 2017. Tror vi er den eneste som har dette tilbudet. Normalt må man betale et forskudd når en bestiller feriehuset. Vi har hatt denne ordningen i 2 år nå, og det er klart at dette blir godt mottatt fra kundene våre. Ikke alltid like greit å begynne å betale på neste års ferie, før man har avviklet årets ferie. 

Mallorcautleie  er et lite men solid selskap, med lave kostnader og god økonomi. Derfor har vi mulighet til å tilby dette til våre kunder.








Kommentarer

  1. Jeg kan bare bekrefte at Mallorcautleie og deres partnere var en sann glede å forholde seg til. Seriøs fra A til Å. Anbefales på det sterkeste.

    Mvh Kenneth

    SvarSlett
  2. Jeg kan bare bekrefte at Mallorcautleie og deres partnere var en sann glede å forholde seg til. Seriøs fra A til Å. Anbefales på det sterkeste.

    Mvh Kenneth

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

NY LOV VIL FORBY UTLEIE AV LEILIGHETER I PALMA BY

POLICE are warning people of a holiday rental scam using popular website Airbnb to reel people in.

BOLIGSALGET PÅ MALLORCA EKSPLODERER!