BOLIGSALGET PÅ MALLORCA EKSPLODERER!

Salget av eiendommer på Mallorca har steget betraktelig de siste årene. I følge siste rapporten fra BBVA, har salget steget med 92% siden 2014.

I fjor gikk omsetningen opp med ca. 22%, noe som var over landsgjennomsnittet på 14%.
Det totale antallet transaksjoner var 15844, det høyeste siden 2007. Av disse, var 37% utenlandske kjøpere. I Spania i sin helhet var det 460000 eiendoms transaksjoner, og England topper listen over kjøpere i Spania generelt.

Prisen på boliger steg med 1,9% i Spania i fjor, og med 1,4% i Balearene. 
De høyeste prisene var i Ibiza Town (2868 euro per kvadratmeter), etterfulgt av Santa Eulalia del Rio og Calvia (2435 euro). Under 2000 euro var Palma og de andre større mallorcanske kommunene som Inca, Llucmajor, Manacor og Marratxi.

Antall nordmenn og svensker som investerer i eiendommer på Mallorca er også i sterk økning, noe vi i Mallorcautleie merker mye til. Mange nordmenn kontakter oss og ber om hjelp til å få realisert boligdrømmen sin. De ønsker hjelp fra oss som er kjent på Mallorca, og som også kjenner til rutinene ved kjøp. Vi har selv kjøpt 3 eiendommer på Mallorca og solgt 2 av disse, så dette kan vi. I tillegg kan vi komme med mange gode og nødvendige tips om hva man må huske på og ta hensyn til når en skal kjøpe eiendom i utlandet.

Er også viktig å være sikker på at man kan stole på den som man handler med. Er mye svindel, og det er heller ikke alle meglerkontorene en kan stole på. Vi samarbeider med to store og seriøse meglerforetak med lang erfaring. Det ene har mer enn 40 års erfaring i markedet, og har blant annet bygget disse fantastiske byggene med leilighetene på beste del av Alcudiastranden. 

Alcudia Beach

Det er mange grunner til at det er blitt så populært å investere i eiendom på Mallorca. For det første så er klimaet og været på Mallorca veldig bra stort sett hele året, og i tillegg er det kort flytur. Nå er det også enkelt å komme seg til Mallorca også utenom sesongen. Norwegian flyr f.eks daglig til Mallorca hele året fra Gardermoen, og følger en med så kan en ofte være heldig å finne flybilletter til en grei pris. Dette er nok grunnen til at det alltid er mange nordmenn i Palma. Med en flytid på 3 1/2 time fra Gardermoen, så kan en jo også reise på en langweekend til Mallorca. Tar ofte lenger tid å kjøre til hytten på fjellet.

Planlegger du å kjøpe hus eller leilighet på Mallorca, så ta kontakt med oss og fortell hva du er ute etter. Vi har flere veldig spennende prosjekter på gang, så du må huske å følge oss visst ikke du vil gå glipp av noe. Alle nyheter blir først publisert på denne bloggen og vår Facebookside.


Alcudiastranden mars 2017

Alcudiastranden

Her ble påskekrimmen 2016 som ble vist på TV2 - "The night manager" spilt inn 

Palma 

Palma båthavn



Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

NY LOV VIL FORBY UTLEIE AV LEILIGHETER I PALMA BY

POLICE are warning people of a holiday rental scam using popular website Airbnb to reel people in.